Anubias Gilletii

De Anubias Gilletii is ondanks zijn matige bekendheid een interessante verschijning voor het midden van uw aquarium. Net als de Anubias Nana heeft deze Gilletii sterke dikke donkergroene bladeren. Ze zijn niet interessant voor vissen door de stugheid dus de bladeren blijven lang mooi. De Giletti wordt langer dan de Nana. Ze groeien in rustig tempo door tot soms wel 30 centimeter. In tegenstelling tot de Anubias Gracilis is deze Gilletii wel gemakkelijk te verzorgen. Typisch voor deze soort houden ze van weinig licht.

De Anubias Gilletii is geen standaard aquariumplant die u overal in goede staat kunt kopen. Dankzij onze goede connecties in West-Afrika kunnen wij als Anubias specialist goede toegang krijgen tot een prachtige collectie van Anubias Gilletii fauna. Profiteer van onze service, kwaliteit en voordelige prijzen. Als Anubias specialist hebben wij veel handelsvolume en dus steeds verder Gilletii aquariumplanten. U kunt ze combineren met tal van andere planten uit onze webshop.

Wij leveren deze Anubias plant tegen voordeelprijzen naar Vlaanderen, Limburg, Brabant, Antwerpen, Brussel en Nederland.

Anubias Gilletii samenvatting: 
Naam: Anubias Gilletii
Familie Araceae 
Herkomst Afrika 
Code:  P752
Plaats Midden 
Prijs:  € 3,75
Prijs vanaf 5: € 3,45  
Hoogte 10 - 30 cm
Licht Weinig 
Temperatuur 22-28 °C
Groeisnelheid Langzaam 
Kweekgemak Hoog 
Ph 6,1 - 8
Eenheid Potje 

Bestellen