Anubias Gracilis

De Anubias Gracilis kenmerkt zich door zijn lange steel (in vergelijking met de Anubias Nana) en prachtige driehoekige bladeren. Met zijn sterke dikke bladeren blijven ze goed bestand tegen plantenetende vissen. De Anubias Gracilis is sterk en gracieus. Maar deze aquariumplant heeft wel zo zijn eisen wat betreft leefomstandigheden. Het is geen gemakkelijk plant om te verzorgen. Door de langzame groei van de Anubias Gracilis, en zeker bij veel licht kunt u veel last van algen krijgen.

De Anubias Gracilis is een vrij zeldzame plant. Dankzij onze goede connecties in West-Afrika kunnen wij als Anubias specialist goede toegang krijgen tot een prachtige collectie van Anubias Gracilis fauna. Profiteer van onze service, kwaliteit en voordelige prijzen. Als Anubias specialist hebben wij veel handelsvolume en dus steeds verder Gracilis aquariumplanten. U kunt ze combineren met tal van andere planten uit onze webshop.

Wij leveren deze Anubias plant tegen voordeelprijzen naar Vlaanderen, Limburg, Brabant, Antwerpen, Brussel en Nederland.Anubias Gracilis samenvatting: 
Naam: Anubias Gracilis
Familie Araceae 
Herkomst Afrika 
Code:  P760
Plaats Midden 
Prijs:  € 3,50
Prijs vanaf 5: € 3,15  
Hoogte 15 - 30 cm
Licht Weinig 
Temperatuur 22-28 °C
Groeisnelheid Langzaam 
Kweekgemak Laag 
Ph 6,1 - 8
Eenheid Potje 

Bestellen